Skip to Content

Viconti SS16 collection

Casual, chic & eigentijds

Belgisch merk Viconti brengt deze zomer haar tweede schoenencollectie uit waarvan elegantie, fijne details en kwaliteit de essentie vormen. Het design is gericht op moderne mannen met karakter en elegantie.

Dit seizoen gaat Viconti voor een kleurenpalet van cognac, grijs, zwart, kaki en marineblauw. De klassieke leren herenschoenen met originele details passen perfect onder een geklede broek of kostuum. De oranje voering draagt bij aan het unieke karakter. Daarnaast heeft het merk in vergelijking met hun eerste collectie meer casual modellen aan het assortiment toegevoegd: stoffen of leren sneakers, slip-ons, met veters of witte cupzolen.  

Viconti pakt uit met een verrassende schoenenlijn die op geheel ambachtelijke wijze en met het mooiste leder exclusief in Europa wordt vervaardigd. De combinatie van vakmanschap en ervaring met een uitgesproken design zal elke nieuwsgierige man met klasse en karakter aanspreken. Het merk heeft coole elegantie een totaal nieuwe look gegeven en er een zweem van moderniteit aan toegevoegd. Op het werk, in de stad, voor een dagje stappen of een avondje uit, voor elke gelegenheid is er wel een Viconti model.
 
Het merk Viconti werd door Arnaud Vanderplancke gecreëerd. "Het zal niet lang duren eer deze nieuwkomer onder de herenschoenen hot is, want het merk zet zowel op elegantie en detail als op kwaliteit in. Viconti heeft net dat ietsje meer voor de veeleisende moderne man die oog heeft voor detail. Deze trendy accessoires met een sterke persoonlijkheid geven zijn outfit immers de final touch," aldus General Manager Arnaud Vanderplancke.

Contacteer ons
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Over Viconti

Viconti is een nieuw Belgisch merk van schoenen die volledig in Europa vervaardigd worden, met respect voor de traditie en resoluut gericht op mannen die blijk geven van karakter, openheid en stijl. Kenmerkend voor de schoenen is de elegante en ontspannen stijl die met een moderne toets gecombineerd wordt. En dat betekent dat iedere man ongetwijfeld een model van Viconti voor elk van zijn behoeften vindt - het werk, een afspraak in de stad, een wandelingetje of een avondje uit.

Viconti
Manexco
Brusselsesteenweg 94
1310 Terhulpen