Skip to Content

Viconti kiest deze zomer ook voor casual

Verfrissend, verfijnd, comfy en elegant. De casual schoenen van Viconti zullen de moderne dandy aangenaam verrassen. De nieuwste collectie van het Belgische merk is slechts een volgende stap in het verrijken van hun geheel ambachtelijk vervaardigde assortiment.

Met hun tweede collectie koos Viconti voor een breder aanbod aan casual modellen. De moderne touch en het detailwerk zijn slechts enkele van de vele features van deze trendy schoenen. Iced coffee en snorkel blue zijn dé kleuren deze zomer en passen perfect bij een khaki chino, geklede broek, jeans of short. Het assortiment bevat zowel sneakers als loafers, iedere man vindt ongetwijfeld een Viconti-model naar zijn smaak.

Viconti pakt uit met een verrassende schoenenlijn die op geheel ambachtelijke wijze en met het mooiste leder exclusief in Europa wordt vervaardigd. De combinatie van vakmanschap en ervaring met een uitgesproken design zal elke nieuwsgierige man met klasse en karakter aanspreken. Het merk heeft coole elegantie een totaal nieuwe look gegeven en er een zweem van moderniteit aan toegevoegd. Op het werk, in de stad, voor een dagje stappen of een avondje uit, voor elke gelegenheid is er wel een Viconti model.
 
Het merk Viconti werd door Arnaud Vanderplancke gecreëerd. "Het zal niet lang duren eer deze nieuwkomer onder de herenschoenen hot is, want het merk zet zowel op elegantie en detail als op kwaliteit in. Viconti heeft net dat ietsje meer voor de veeleisende moderne man die oog heeft voor detail. Deze trendy accessoires met een sterke persoonlijkheid geven zijn outfit immers de final touch," aldus General Manager Arnaud Vanderplancke.

Contacteer ons
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Over Viconti

Viconti is een nieuw Belgisch merk van schoenen die volledig in Europa vervaardigd worden, met respect voor de traditie en resoluut gericht op mannen die blijk geven van karakter, openheid en stijl. Kenmerkend voor de schoenen is de elegante en ontspannen stijl die met een moderne toets gecombineerd wordt. En dat betekent dat iedere man ongetwijfeld een model van Viconti voor elk van zijn behoeften vindt - het werk, een afspraak in de stad, een wandelingetje of een avondje uit.

Viconti
Manexco
Brusselsesteenweg 94
1310 Terhulpen