Viconti - FW 2016 Collection

Deze winter focust Belgisch merk Viconti met haar derde schoenencollectie opnieuw op karakter, kwaliteit en fijne details. Het design is gericht op moderne dandy's die houden van coole elegantie. Verkies je classy, sporty of city? Iedere man vindt ongetwijfeld een Viconti-model naar zijn smaak.

Classy

Strak in het pak en gestyled met gepaste elegante schoenen eronder: wat wil je nog meer? Viconti pakt uit met een uitgesproken design dat elke nieuwsgierige man met klasse en karakter zal aanspreken. De brogues en monks worden op geheel ambachtelijke wijze en met het mooiste leder exclusief in Italië vervaardigd. Deze leren herenschoenen met verfijnde details maken jouw outfit compleet.

Sporty

De casual sneakers van Viconti zijn het ideale accessoire voor jouw sportieve outfit. De sportschoenen zijn voorzien van witte zolen en verschillende materialen, wat hen extra cachet geeft. Ideaal voor onder een geklede broek of casual jeans. Met deze pittige exemplaren ga je gegarandeerd stijlvol de deur uit.

City

Op het werk, voor een dagje stappen of een avondje uit: de suède schoenen zijn de eyecatcher van deze collectie. Of je nu kiest voor molières, veterschoenen, chelsea boots of desert boots, de soepele stof is onmisbaar dit seizoen. Duik de stad in en verras de voorbijgangers met je schijnbaar nonchalante of netjes uitgekiende look.

 

Contacteer ons
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Over Viconti

Viconti is een nieuw Belgisch merk van schoenen die volledig in Europa vervaardigd worden, met respect voor de traditie en resoluut gericht op mannen die blijk geven van karakter, openheid en stijl. Kenmerkend voor de schoenen is de elegante en ontspannen stijl die met een moderne toets gecombineerd wordt. En dat betekent dat iedere man ongetwijfeld een model van Viconti voor elk van zijn behoeften vindt - het werk, een afspraak in de stad, een wandelingetje of een avondje uit.

Viconti
Manexco
Brusselsesteenweg 94
1310 Terhulpen